Adauga la favorite

ProiectNou Norm Tower - ID29513

Tipareste proprietatea Trimite prietenilor
Descriere

DESCRIERE IMOBIL SI LOCATIE
Apartamentele din ansamblul ProiectNou Norm Tower  îmbină armonios eleganța și funcționalitatea, oferindu-ți micile detalii care contează pentru stilul tău de viață. Adoptă excelența în cotidian și descoperă toate avantajele noului tău apartament:
Zidărie de cărămida și gips carton
Obiecte sanitare de import și echipamente de cea mai bună calitate
Ușă de acces metalică sau din lemn
Uși de interior din material lemnos sau furniruite
Glafuri din piatră naturală
Sisteme de comunicații, televiziune, internet și date
Ferestre glisante, cu deschidere de până la 6m, floor to ceiling
Încălzire în pardoseală și ventiloconvector de pardoseală
Sistem de ventilație centralizat
Solutie de iluminat integrată
Parchet din lemn de stejar triplu stratificat
Pardoseală din piatră naturală în baie și grupuri sanitare
Balcon placat cu lemn și deck
De la finisajele interioare până la grădina privată de pe acoperiș, vei descoperi că The Norm îmbină pragmatismul cu excelența. Fiecare zi aici te va întâmpina cu numeroase avantaje:
parcare securizată,
lift cu acces la toate nivelurile,
încălzire centrală,
sistem complex de iluminat exterior,
interfon video la intrarea principală și multe altele care îți vor face viața mai ușoară.

 

TIP IMOBIL : S+P+9E

 

LOCATIE : Zona Baneasa, Sector 1, Bucuresti

 

VECINATATI :
ProiectNou Norm Tower, are o poziționare excelentă oferindu-ți acces facil la cele mai importante puncte de interes din capitală,  este situat chiar în centrul vieții mondene din București, aproape de toate lucrurile care îți fac viața mai frumoasă.
La doar câteva minute de parcul Herăstrău. Cea mai bună locație pentru a fi aproape de toate locurile care contează pentru stilul tău de viață.
*Pentru a stabili o vizionare in intervalul orar 7.00-22.00 SUNATI LA TEL/WHATSAPP +40720678339

 

PRETURI SI MODALITATI DE PLATA
Tip                          S.Util/S.Util Totala/S.Constr             Pret
Ap.2 Camere             59.00mp/65.25mp/82.39mp         135.944 €
Ap.3 Camere             76.11mp/81.11mp/104.00mp       187.200 €
Ap.4 Camere             144.03mp/157.37mp/195.00mp    351.000 €
Ap.4 Camere             144.03mp/157.37mp/195.00mp    351.000 €
*Preturile afisate  NU contin TVA-ul de 5% si se aplica conform legislatiei in vigoare.

 

MODALITATI DE PLATA :
Credit prima casa
Credit ipotecar
Plata integrala  
Rezervare 2000 Euro
Rezervarea cat si incheierea contractului de rezervare/promisiune sau contractul de vanzare-cumparare se fac DIRECT CU DEZVOLTATORUL PROIECTULUI la notariat fara intermediari, agenti sau comisioane.
Garantam consultanta in incheierea unui contract notarial just, transparent cat si returnarea avansului, in cel mult 90 de zile fara penalitati, in cazul in care va razganditi din diverse motive.
Va asiguram asistenta de specialitate din prima zi pana la incheierea contractului final cat si pe perioada garantiilor de minim 2 ani fara nici un cost.
*pentru disponibilitate apartamentelor libere in timp real sunati la Biroul de Vanzari : TEL/WHATSAPP :+40720678339

 

LOC PARCARE :  Parter – 10.000 Euro + TVA
                           Exterior – 12.000 Euro + TVA
                         Subsol+Boxa – 20.000 Euro + TVA

 

DOTARI SI FINISAJE
Producătorii pe care am ales să-i reprezentăm pe piaţa din România sunt lideri incontestabili în domeniile lor, cu o vastă experienţă şi cu un evident apetit pentru excelenţă. Maeştrii ai designului şi inovatori prin noi tehnologii de prelucrare a materialelor, companiile partenere ne asigură un portofoliu de invidiat.
Tâmplărie din aluminiu și geam termopan, marca Reynaers Aluminium.
Ferestrele realizate în sistem floor to ceiling în living, dormitor și bucătărie, sunt glisante și au deschidere până la 6 m, iar în dormitor fiind dublate de placare ceramică Natucer Ivy.
În living, dormitor și bucătărie, avem parchet semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat, marca Volunta, adus din Lituania. Volunta este gama de lux întâlnită în țări precum Italia, Franța și Elveția, fiind un parchet cu o grosime de 14, 5mm, având stratul de uzură de 3 mm din stejar, iar stratul de bază format din 9 alte straturi laminate din mesteacăn flexibil și rezistent la umezeală, lemn care este apropiat ca duritate de stejar.
În baie, pardoseala este din piatră naturală, marca CasalGrandePandana, colecția Marmoker.
Placat cu lemn și deck, mărginit cu balustrade de sticlă și parasolare din împletitură ceramică, marca Natucer Ivy.
Avem soluții integrate de iluminat în living și bucătărie, iar în dormitor și băi, iluminarea se face prin sistem de plafoniere și aplice.
Ușile de acces, marca Golden Door, sunt metalice sau din lemn, iar ușile de interior sunt din material lemnos sau furniruite.
Structură de beton armat cu BCA Ytong și izolație de vată minerală la exterior.
La interior, pereții sunt decorați cu tapet importat din Franța, marca Arte, colecția Oxide, cu reflexii arămii, realizat printr-o tehnică specială ce îi permite să-și modifice culoare în funcție de lumină, creând un joc spectaculos de lumini și umbre.
Tapetul are niste caracteristici tehnici superioare, fiind superlavabil și rezistent în spații cu umezeală ridicată, în același timp fiind și foarte rezistent la lumină, cât și la foc, încadrându-se în clasele de ardere B, S1, D1.
În completarea design-ului pereților, în baie alături de tapet avem placare din piatră naturală, iar în bucătărie, zidărie din cărămidă și tencuieli zugrăvite combinate cu placare din piatră naturală.
În living și dormitor, tapetul se îmbină armonios cu zidărie de cărămidă și gips carton, alături de tencuieli decorative.
Încălzirea apartamentelor The Norm este realizată cu centrală pe gaz, marca Viessmann, cu sistem de încălzire în pardoseală.
Sistem de ventilație centralizat cu ventiloconvector, marca Mitsubishi, cu unități interioare montate în tavan.
Toate obiectele sanitare și bateriile din apartamentele The Norm sunt marca Villeroy & Boch. În baie, chiuveta dublă este realizată pe un blat de porțelan, iar în bucătărie, blatul este din piatră naturală.
Liftul asigură acces la toate nivelurile, inclusiv subsol, iar pentru proprietarii apartamentelor de la etajele 6-7, liftul asigură acces direct în livingul apartamentului tău.
*Pentru a obtine fisa tehnica a imobilului ne puteti contacta la TEL/WHATSAPP +40720678339

 

STADIU PROIECT : S+P+9E IN CONSTRUCTIE

 

TERMEN DE FINALIZARE : 2017

 

IMPORTANT :
Toate pozele, sugestiile de mobilare a apartamentelor si finisajele sunt cu titlu de prezentare. Apartamentele puse spre vânzare nu sunt mobilate. Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului. La cerere si cu acordul arhitectului va putem configura apartamentul conform dorintelor dumneavoastra.
* S.Utila interior = Suprafata utila interioara a apartamentului.
**S.Utila cu Balcon = Suprafata utila interioara a apartamentului plus suprafata utila a balconului/balcoanelor.
*** S.Construita = Suprafata construita include interiorul apartamentului, balconului/balcoanelor si zidurilor interioare de delimitare a proprietatii, fara cote comune.
**** TVA-ul –NU este inclus in pret si se aplica conform legislatiei in vigoare.


Localitate

  • ROMANIA

Zona

  • BANEASA

Pret de inceput

  • de la 135.944 €

Date de contact

Tel:


Proprietati Favorite - Pentru a adauga o proprietate imobiliara la Lista Proprietatilor Favorite trebuie sa dati click pe pictograma atasata fiecarei proprietati pe prima linie, stanga sus (casuta).

Puteti memora astfel in aceasta lista, pana la maxim 10 proprietati imobiliare.Pentru a le sterge din lista, dati click pe pictograma minus.

Nu exista deocamdata proprietati vizualizate

Anunturi promovate

next prev
Inchide