Adauga la favorite

ProiectNou New Times Residence - ID26036

Tipareste proprietatea Trimite prietenilor
Descriere

DESCRIERE IMOBIL SI LOCATIE
ProiectNou NewTimes Residence este format din doua blocuri de locuinte, cu zona de subsol comuna. Este situat in zona centrala a Capitalei, in imediata vecinatate a Pietei Unirii. Fiecare imobil este structurat pe P+11+1R. Apartamentele din fiecare imobil sunt dispuse pe o singura scara.
Conceptul architectural urmareste satisfacerea necesitatilor unei estetici urbane contemporane, completand imaginea bulevardului zonei Nerva Traian cu o prezenta moderna si citadina.
Rezultatul este o imagine unitara, eleganta, plina de personalitate. Complexul este definit de confort si eleganta, principii absolut necesare pentru a putea asigura rezidentilor o viata relexata alaturi de cei dragi.
Imobilul este echipat cu 2 ascensoare electrice de persoane. Fiecare ascensor este dotat cu dispozitiv de protectie in caz de intrerupere a energiei electrice, astfel incat cabina sa nu ramana blocata intre etaje, ci sa fie adusa la cea mai apropiata statie in vedere evacuarii persoanelor aflate in ea.
Pentru supravegherea permanenta a imobilului, la intrarea in cladire a fost realizata o
zona de receptie, formata dintr-un spatiu de primire. Tot in holul de acces in imobil sunt amplasate si cutiile postale aferente fiecarui apartament, astfel incat sa poata fi asigurata distributia corecta si protectia corespondentei

 

TIP IMOBIL : P+11+1R

 

LOCATIE : Zona Timpuri Noi, Sector 3,  BUCURESTI

 

VECINATATI:
ProiectNou New Times Residence e la doar 300 m de statia de metrou Timpuri Noi, asa ca legatura cu orice destinatie e la doar 5 minute de mers pe jos. Pe langa asta, accesul cu masina si parcarea pe doua niveluri iti vor asigura flexibilitatea necesara.
La doar 950 m de piata de zi Timpuri Noi si 1.6 km de Bucuresti Mall, locuind in New Times Residence vei avea la dispozitie tot ceea ce ai nevoie incepand de la legume si fructe din piata si pana la brandurile celebre si boutique-urile lor.
Fie ca e vorba de scoala, gimnaziu, liceu sau universitate. Pe o raza de 1 km se afla institutii scolare si centre educationale renumite. Cele mai apropiate sunt Scoala Gimnaziala nr. 81 si Universitatile Nicolae Titulescu, T. Maiorescu si D. Cantemir.
*Pentru a stabili o vizionare in intervalul orar 7.00-22.00 SUNATI LA TEL/WHATSAPP +40720678339

 

PRETURI SI MODALITATI DE PLATA
Tip                                   Supraf.Utila/S.Utila+Terasa/S.Constr         Pret
Garsoniera STUDIO Tip A      38.39mp/48.40mp/56.97mp            90.000 €
Garsoniera STUDIO Tip D      38.61mp/49.04mp/58.64mp            90.000 €
Ap.2 Camere Tip E               59.44mp/69.29mp/82.07mp           120.000 €
Ap.2 Camere Tip G               59.65mp/70.11mp/84.72mp           105.000 €
Ap.3 Camere Tip B               76.28mp/90.48mp/108.77mp          150.000 €
Ap.3 Camere Tip C               76.16mp/90.36mp/108.54mp          119.000 €
Ap.3 Camere Tip F               76.12mp/90.36mp/108.13mp          119.000 €
Ap.3 Camere Tip H               78.81mp/88.67mp/104.96mp          125.000 €
Ap.4 Camere Tip A+B         114.678mp/138.88mp/165.74mp       240.000 €
Ap.4 Camere Tip D+E           98.05mp/118.33mp/140.71mp         210.000 €
*Preturile afisate NU contin TVA-ul si se aplica conform legislatiei in vigoare..

 

MODALITATI DE PLATA :
Credit prima casa – avans 5%
Credit ipotecar – avans intre 10%-2o%
Plata integrala
Rezervarea cat si incheierea contractului de rezervare/promisiune sau contractul de vanzare-cumparare se fac DIRECT CU DEZVOLTATORUL PROIECTULUI la notariat fara intermediari, agenti sau comisioane.
Garantam consultanta in incheierea unui contract notarial just, transparent cat si returnarea avansului, in maxim 90 de zile din momentul solicitarii dvs cu un minim de pierdere respectiv taxele notariale si/sau comisioanele bancare, in cazul in care va razganditi din diverse motive.
Va asiguram asistenta de specialitate din prima zi pana la incheierea contractului final cat si pe toata perioada garantiilor fara nici un cost.
*pentru disponibilitate sunati la: TEL/WHATSAPP :+40720678339

 

LOC PARCARE :  Interior Subsol -1 – 10.000 Euro + TVA
                          Interior Subsol -2 – 12.500 Euro + TVA

 

DOTARI SI FINISAJ
Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din
beton armat cu plansee din beton armat.
Peretii exteriori sunt realizati din caramida de tip Porotherm cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge sau vata minerala bazaltica si sistem de fatada ventilata.
Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC de culoare gri, avand
geam tip termopan 6 camere, clar, cu protectie low-E.
Apartamentele sunt oferite spre achizitie cu finisaje speciale in spatiile ce necesita protectie impotriva umezelii. Holurile de intrare in apartamente, grupurile sanitare si bucatariile beneficiaza de placaje murale si/sau de pardoseala din piatra naturala (marmura). Terasele si balcoanele apartamentelor propun placaje cu placi ceramice pentru exterior (rezistente la inghet) si strat de uzura antiderapant.
Pardosela holului de acces in imobil si scara comuna de acces sunt finisate prin placari cu piatra naturala (granit) iar finisajele spatiilor comune sunt corelate din punct de vedere cromatic cu celelalte elemente decorative prevazute (plafoane, lumini, balustrade, jardiniere etc).
In hol, dormitoare si living, pardoseala este finisata cu parchet triplu stratificat, culoare deschisa.
Racordarea finisajului de marmura cu cel de parchet se va realiza cu ajutorul profilelor de trecere.
Usile interioare sunt de tip celular, finisate cu furnir, pline sau cu decupaje in
functie de pozitionare si cu feronerie inox satinat.
Usile de intrare in apartamente sunt metalice cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor, finisate cu panouri decorative.
Terasele care au sub ele incaperi inchise vor fi prevazute cu un pachet termohidroizolant– polistiren si izolatii bituminoase.
Imobilul este racordat integral la retelele edilitare existente in zona: alimentare cu apa,
canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV. Contorizarea utilitatilor este departajata pe fiecare apartament si pe spatiul comun.
*Pentru a stabili o vizionare in intervalul orar 7.00-22.00 SUNATI LA TEL/WHATSAPP +40720678339

 

STADIU PROIECT : P+11+1R IN COSNTRUCTIE

 

TERMEN DE FINALIZARE : NOIEMBRIE 2017

 

IMPORTANT :
Toate pozele, sugestiile de mobilare a apartamentelor si finisajele sunt cu titlu de prezentare. Apartamentele puse spre vânzare nu sunt mobilate. Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului. La cerere si cu acordul arhitectului va putem configura apartamentul conform dorintelor dumneavoastra.
* S.Utila interior = Suprafata utila interioara a apartamentului.
**S.Utila cu Balcon = Suprafata utila interioara a apartamentului plus suprafata utila a balconului/balcoanelor.
**** S.Construita = Suprafata construita include interiorul apartamentului, balconului/balcoanelor si zidurilor interioare de delimitare a proprietatii, fara cote comune.
**** TVA-ul – NU este inclus in pret si se aplica conform legislatiei in vigoare.


Localitate

  • ROMANIA

Zona

  • TIMPURI NOI

Pret de inceput

  • de la 90.000 €

Date de contact

Tel:


Proprietati Favorite - Pentru a adauga o proprietate imobiliara la Lista Proprietatilor Favorite trebuie sa dati click pe pictograma atasata fiecarei proprietati pe prima linie, stanga sus (casuta).

Puteti memora astfel in aceasta lista, pana la maxim 10 proprietati imobiliare.Pentru a le sterge din lista, dati click pe pictograma minus.

Nu exista deocamdata proprietati vizualizate

Anunturi promovate

next prev
Inchide